index-page-with-content.php

Авторски права

Ewopharma AG
Vordergasse 43
8200 Schaffhausen
Switzerland

Tel.: +41 (0)52 633 09 99
E-Mail: info@ewopharma.com

Този сайт се предоставя от Евофарма АД, Шафхаузен, компания, учредена по законите на Швейцария, регистрирана в Търго вския Регистър на Шафхаузен под фирмен номер CH-290.3.002.022-6.

АВТОРСКО ПРАВО
Съдържанието и трудовете предоставени на тези уеб страници са регулирани от законите за авторското право на Швейцария. Размножаването, обработването, разпространението или каквато и да е форма на комерсиализация на такъв материал, извън обсега на закона за авторското право, изискват предварително писмено съгласие от съответния автор или създател.

ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО 
Ние полагаме всички усилия да поддържаме информацията в нашия уебсайт в актуално състояние, но не поемаме никаква отговорност за предоставеното съдържание. Законът ограничава нашата отговорност като доставчик на услуги, до нашето собствено съдържание на тези уебстраници. Не сме длъжни да следим информацията на трети страни, предоставяня или съхранявана на нашия уебсайт. Въпреки това, ще отстраняваме бързо всякакво съдържание след като се убедим, че то нарушава закона. Нашата отговорност в подобен случай ще започне от момента, в който разберем за съответното нарушение.

ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕПРАТКИ  
Нашият сайт може да съдържа препратки към уебсайтове на трети страни. Не можем да влияем върху информацията в тези уебсайтове и не приемаме гаранции за нейната коректност. Съдържанието на такива уебсайтове на трети страни е отговорност на съответните собственици/доставчици. Във времето, в което уебсайтовете на трети страни са били свързани с нашия уебсайт, не открихме НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ за някакво нарушение на закона. Незабавно ще изтрием препратката, след като забележим, че тя нарушава закона.